COM SÓC?

Mi foto

Kiss slowly, laugh insanely, love truly and forgive quickly...!!! :)

martes, 3 de junio de 2008

BON JOVI


Eeeeei..!!!

El que vam arribar a gaudir el passat diumenge, 01/01/06 a l'Estadi Olímpic Lluís Companys... Això només ho pot entendre qui hi va ser i punt.
Al marxar plovia i no acabàvem d'arrencar amb la il.lusió que es mereix un concert d'aquestes característiques... Sort que vam arribar a dins el recinte i la música de fons, l'ambient de la gent, la cervesa... Tot va començar a agafar el to d'un concert de rock. Quan vam veure que estaven a punt de començar, ens vam endinsar i escolar per dins la gent fins arribar a la meitat. Allà ens vam fer el nostre món i tots 15 vam començar a saltar. Les primeres notes de "Lost Highway" començaven a fer moure un cos un xic aturat al principi per la por a la pluja... Però aquesta banda de rock va poder amb nosaltres... Cançó rera cançó feia que el nostre ritme de ball, cant i alegria anés en augment a l'igual que ho feia l'altra gent.
El repertori escollit: el millor! Cançons dels darrers 25 anys per a tots els fans del grup, posant-hi un èmfasi especial al treball "Slippery when wet".
2 hores i mitja de concert sense parar, pujant a braços, agafant-nos en rotllana, saltant, ballant, cridant, plorant.... Impossible d'oblidar. Un concert fet a mida pels que hi vam anar.

Gràcies BON JOVI!

Aquí un breu resum...

1 comentario:

David Sanz dijo...

Ei, nosaltres també hi érem. Per a mi el millor moment... els primers acords de Runaway. És que jo sóc dels qui es van enganxar a Bon Jovi l'any 86, l'any de l'Slippery. Les cançons noves m'agraden, però és que ja tinc una edat (i el JonBo, també ;-) La Sandra, en canvi és una fan total, se les sap totes, les noves, les velles... resultat: afonia! Va ser fantàstic!