viernes, 5 de septiembre de 2008

ESTIU 2008




Sempre hi ha 1000 aventures d'estiu, i sempre creiem que no en tindrem de tan bones o especials com les d'aquest any. Però arriba el següent i t'adones que és semblant, però alhora molt diferent,... Pots seguir anant als mateixos llocs, amb les mateixes persones, fins i tot la mateixa casa... Però sempre, sempre és diferent.

Aquest any el Biel es va trencar el tormell just 24 hores abans de marxar a Calella de Palafrugell. El món ens va caure a sobre, pensàvem que no podríem fer res, i a l'acabar l'estiu t'adones que senzillament es va girar una mica el que tenies planejat, però possiblement es van fer més coses diferents a les que hauríem decidit un altre any.

Les aventures han estat infinites, des de que el Biel ha fet cabrioles per aprendre a anar en crosses, fins que la Jana ha descobert que menjar és una cosa que li agrada, excursions, visites d'amics i familiars estimats,... Han sigut unes vacances intenses però alhora relaxants... Molta lectura, poc dormir (personalment, però això és un "tema" meu), sobressalts rescatant un avi i un nen del mar...

Aquest estiu ha sigut molt i molt millor que l'anterior. Els pensaments hi eren, però la negror de l'estómac s'ha començat a convertir en un altre color més viu.